Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......2

  Αφου εχουμε μιλησει οσο το δυνατον ποιο λιγο και ποιο περιεκτικα για ολους αυτους που ειναι εχθροι του απλου κοσμου,δεν θα ξανα ασχοληθουμε με αυτους αλλα θα αλλαξουμε κατευθυνση και θα ασχοληθουμε με την Ορθοδοξια,αναλυοντας στιχους απο την Καινη Διαθηκη,θα πουμε για τα οπλα του Χριστιανου εναντια στο κακο και λιγο απο εκκλησιαστικη ιστορια.
  Το σιγουρο ειναι οτι δεν τα ξερουμε ολα και ετσι θα προσπαθησουμε να μαθουμε λιγα πραγματα παραπανω σε οτι αφορα το θρησκευμα.Θα προτεινουμε βιβλια που διαβαστικαν ανα τους αιωνες και βοηθησαν απειρους ανθρωπους στην καθημερινη τους ζωη.
 Πριν να ξεκινησουμε ομως θα πουμε για μια τελευταια φορα οτι ο διαβολος υπαρχει,σε μια αλλη διασταση τον οποιο δεν τον βλεπουμε και οτι αυτος ειναι ο πραγματικος εχθρος των ανθρωπων.Η αποδειξη ειναι οτι ο Χριστος μιλησε για αυτον παρα πολλες φορες και μας ειπε αυτο ακριβως.Οτι πισω απο καθε κακια αυτος ειναι κρυμμενος και γι'αυτο πρεπει παντοτε να ειμαστε σε εκγρηγορση.
 Ολοι οι υπολοιποι ανθρωποι που τον υπηρετουν ειτε δεν ξερουν με ποιον εχουν να κανουν,ειτε δεν ξερουν το ποσο κακος ειναι και τι θα του συμβει στο τελος.Ετσι καταλαβαινουμε οτι το συστημα του δουλευει σε σχημα πυραμιδας,οπως και οι θυρεοι πολλων οργανωσεων του,με μεγαλη βαση τους πολλους πλανεμενους που δεν ξερουν τι κανουν,μεχρι τους λιγους πριν την κορυφη που εκτελουν τα σχεδια του μεσα απο τις θεσεις εξουσιας που εχουν.Φυσικα στην κορυφη ειναι ο ιδιος ο διαβολος και ολα καταληγουν σε αυτον.
Εμεις πρεπει να καταλαβουμε οτι υπαρχει ο διαβολος και ολη η οργανωση του,μας αρεσει δεν μας αρεσει,γιατι οπως ειπαμε ποιο επανω μας το ειπε ο ιδιος ο Θεος και οταν δεχεσαι μια θρησκεια την δεχεσαι ολη και δεν επιλεγεις τι σου αρεσει και τι καταλαβαινεις και τι οχι.
Ολα αυτα που γραφτηκαν μεχρι εδω δεν εχουν σαν σκοπο να σας ριξουν στην απελπισια,αλλα στην ελπιδα της οσο το δυνατον μεγαλητερης ενωσης με τον Θεο που μονο αυτος μπορει να μας σωσει.
Εμεις το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να προσεχουμε τις παγιδες,να τηρουμε τις εντολες Του οσο το δυνατον τελειοτερα και να προσευχομαστε υπερ του συμπαντος κοσμου παντοτε και πρωτα απ'ολα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου